No 0 1

Tutustuminen asuntoihin

Alustavat tiedot ja tarkemmat kuvaukset Espoon Jupiterista myytävistä huoneistoista saat rekisteröitymällä tämän sivuston käyttäjäksi. Rekisteröidyttyäsi voit tutustua huoneistojen pohjapiirustuksiin ja erityispiirteisiin sekä rakennustapaan.

No 0 2

Ennakkomarkkinointi ja huoneiston varaaminen

Ennakkomarkkinoinnin aikana voit varata huoneiston – tai useamman – varausmaksua vastaan. Näin varmistat hyvissä ajoin juuri haluamasi huoneiston. Jos perut tekemäsi varauksen, saat varausmaksun takaisin. Muussa tapauksessa varausmaksu huomioidaan lopullisen kauppahinnan ensimmäisessä erässä.

No 0 3

Asiakirjoihin tutustuminen ja kaupanteko

Merilinnake on ns. RS-kohde. Ennen päätöksen tekemistä saat tutustua rauhassa taloa koskeviin RS-asiakirjoihin ja -materiaaleihin. Kauppakirjan allekirjoittamisen jälkeen maksetaan myös ensimmäinen maksuerä kauppahinnasta. Asunto-osakkeiden kaupassa ostaja vastaa varainsiirtoverosta, joka on 2 % osakkeiden velattomasta hinnasta. Varainsiirtovero tulee olla suoritettuna viimeistään kahden kuukauden kuluttua asunnon valmistumispäivästä.

No 0 4

Sisustukselliset ratkaisut

Kaupanteossa saat sisustusmateriaaliesitteen, josta näet kauppahintaan sisältyvät materiaalit sekä ohjeet lisä- ja muutostyöprosessiin, mikäli kaipaat asuntoosi jotakin ainutlaatuista. Tarjoamamme sisustusmateriaalit ovat aina laadukkaita ja rakennuksen henkeen sopivia.

No 0 5

Kokoukset

Osakkeenostajien kokous pidetään heti, kun vähintään 25 % asunnoista on myyty. Tällöin osakkeenostajat voivat valita riippumattoman rakennustyön tarkkailijan sekä tilintarkastajan seuraamaan hankkeen asianmukaista etenemistä.

No 0 6

Vakuudet

Rakennuskohteemme kuuluminen RS-järjestelmään suojaa asunnonostajaa Asuntokauppalaissa säädetyn suojajärjestelmän mukaisesti ja tekee asunnon ostamisesta turvallista. Ostajan suojaksi otetaan aina rakennusvaiheen aikainen ja jälkeinen vakuus sekä rakennusvirhe- ja suorituskyvyttömyysvakuus.

No 0 7

Muutto taloon

Muuttotarkastus pidetään ennen varsinaista muuttoa. Tällöin ostaja tarkastaa asunnon ja kirjaa ylös havaitsemansa puutteet, jotka myyjä voi pyrkiä korjaamaan vielä ennen muuttoa. Tarkastuksen yhteydessä käydään läpi myös asunnon käyttö- ja hoito-ohjeet. Muuttopäivä vahvistetaan viimeistään kuukautta ennen asunnon valmistumista. Kun kauppahinnan viimeinenkin erä on maksettu, saat avaimet uuteen kotiisi.

Taitokaari Oy

Kaskimäenkatu 1
33900 TAMPERE

Kalevankatu 12, 3. kerros
00100 HELSINKI

asiakaspalvelu@taitokaari.fi
© 2020 Taitokaari Oy